ترافل شکلاتی، دسری هست که مناسب مهمونی هاست و سریع درست میشه، اگر میخواین یک دسر ساده و خوشمزه درست کنید، چون نیازی به پختن نداره. همچنین، میتونید انواع مختلف ترافیل های نارگیلی و توت فرنگی رو درست کنید. امروز ما یک دستور تهیه فوق العاده که هم ساده هست و هم در کافه های معروف شهر پاریس سرو میشه رو بهتون یاد می دیم.

مواد اولیه

  • 200 گرم شکلات
  • نصف فنجان خامه
  • یک قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • پودر کاکائو، فندق خرد شده برای روی کیک
  • 1 قاشق سوپ خوری عصاره بادام
  • 1 فنجان برگ های نعناع خرد شده (اختیاری)

بخش اول: درست کردن شکلات ترافل

طرز تهیه ترافل شکلاتی 1

1-شکلات رو با استفاده از یک چاقوی دندانه دار در قطعات ریز خرد کنید. 200 گرم شکلات رو به قطعه های کوچک خرد کنید. این قطعات باید هم اندازه باشن، اما سعی کنید سایزشون رو کوچک نگه دارید تا به سرعت ذوب بشن. بعد شکلات رو در یک کاسه بریزید و مخلوط کنید.

  • اگه چاقوی دندانه دار ندارید میتونید از چاقوی تیز استفاده کنید.
  • از شکلات با کیفیت بالا استفاده کنید که حداقل 60 تا 70 درصد کاکائو داره. شکلات کم کیفیت باعث میشه ترافل به سختی درست بشه.

.

ادامه این آموزش را با کلیک بر روی لینک زیر بخوانید:

آموزش تصویری طرز تهیه ترافل شکلاتی به سبک کافه های شهر پاریس


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها