این دستور یکی از دستورهای معروف تهیه کیک خیس پرتقالی است که خیلی راحت می توانید در خانه تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

طرز تÙ?Û?Ù? Ú©Û?Ú© Ø®Û?س ÙرتÙ?اÙ?Û?

مواد مورد نیاز

  • نصف فنجان آرد ساده
  • یک فنجان شکر
  • یک قاشق چایخوری جوش‌شیرین
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • یک فنجان آب‌پرتقال
  • یک سوم فنجان روغن گیاهی
  • یک قاشق غذاخوری سرکه
  • یک قاشق چایخوری عصاره وانیل

مراحل

1- فر را تا دمای 350 درجه فارنهایت / 170 درجه سانتیگراد گرم کنید. تابه کیک را چرب کنید.

2- آرد، شکر، جوش‌شیرین و نمک را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید.

.

برای مطالعه ادامه متن به لینک زیر رجوع نمایید:

آموزش طرز تهیه کیک پرتقالی خیس خانگی


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها